Site Overlay

Over mijzelf

Geruime tijd geleden heb ik, Nicole het roer omgegooid en ben ik enorm gefascineerd geraakt door de magie van het menselijk lichaam.
Inmiddels heb ik naast sportmassage en verzorging, sport en massage therapie, cupping, ook de medische basiskennis en recent een cursus stoelmassages en Chinese Chi nei tsang massages afgerond.
Nu heb ik alweer wat op het oog voor komend voorjaar.
Mij bekruipt het prettige gevoel, dat ik nooit meer uitgeleerd ben.

Mijn praktijkruimte bevindt zich in mijn woning, waar we sinds enkele jaren met veel plezier wonen. Opgegroeid midden in het stadse leven en desondanks verliefd geworden op het pittoreske Den-Bommel.
In mijn praktijkruimte maak ik gebruik van etherische oliën, een zelfgemaakte biologische olie infusie en massage olie op natuurlijke basis.
Ik geniet dan ook enorm van mensen die opmerken dat het zo heerlijk ruikt.
Tijdens de behandeling kijk ik samen met u naar de klachten die spelen, de bewegelijkheid van het bindweefsel en bekijk ik welke massage het beste aansluit bij een geschikte manier om de weg naar herstel plaats te laten vinden.
Ik werk vanuit de wervelkolom, aangezien daar de basis van het uittredende zenuwstelsel ligt en dit direct merkbaar ruimte in bindweefsel en fascia geeft. De fascia kun je vergelijken met een jasje wat om al je spieren ligt, waardoor dan ook spieren voor mij bijna niet meer los te zien zijn. Is je jasje te krap, dan zijn beperkingen in spieren, beweging, pijn en/of stijfheid helaas het logische gevolg.
De massages zijn bedoelt voor mensen met chronische klachten in het bewegingsapparaat, pijnlijke spieren, vermoeidheid, bewegingsbeperkingen, maar ook met een wens om tot rust te komen. Even de spanningen resetten en weer lekkerder in je vel te zitten of samen op zoek naar de onderliggende factoren van je klachten.
in de behandeling sta jij centraal.

‘Ik ben een mens en niets menselijks is mij vreemd’. Terentius (ca. 190 – 159 v.Chr.)